I love Norway

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P5171533_blogg

Litt bilder fra i dag. Russetoget i byen varte i underkant av 10 minutter.. utrolig skuffende hvor dårlig oppmøte er blitt i løpet av de siste årene. I visse tilfeller  irriterer det meg at alt skal være så moderne og nytt, istedenfor å tenke på å holde tradisjonene i live. Jeg er jo kanskje litt motsigende nå siden jeg faktisk misliker å gå i bunad, men da jeg så alle jentene i bunad i dag kjente jeg litt på angeren. Neste år skal jeg gå i bunad så lenge det ikke regner!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

3 thoughts on “I love Norway

  1. Jeg synes også at det er fryktelig trist å se at tradisjonene svinner hen. Så mange velger å reise bort heller enn å feire nasjonaldagen. Skal innrømme at jeg selv ikke har feiret i dag, men det går mer på formen enn lysten for å si det sånn. En måned til termin i dag, men jeg føler at jeg har gått en måned på overtid allerede… Hehe. Så orka ikke å trekke i finstasen i dag. Neste år derimot, da ligger bunaden klar for både meg og lillegutt. :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s