May 17

IMG_1809

Tenk at nå er dagen her som jeg har lengtet etter! … eller ikke. Gratulerer med dagen Norge, men jeg ble så skuffet da jeg tok på meg bunaden i fjor og det høljet ned som aldri før. I tillegg var det Tim´s første gang i Norge. Han var imponert, men jeg kunne ikke for å tenke at det var den verste 17. mai feiringen han kunne deltatt på.

Været ser ut til å bli bedre i år, men jeg nekter å ta på meg bunaden eller delta på noen som helst form for folketog i dag. Jeg burde kanskje ikke sagt det for nå ser det ut til at jeg skal inn til byen likevel for å se russetoget. Kaffe og snus inntas, sminken og 17. mai sløyfen er på og nå venter jeg bare på sol! En god familie lunsj med god mat og altfor mye kake er det eneste som står på menyen resten av dagen. Håper alle får en fortreffelig 17. mai feiring! HIPP HURRA!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s