Don’t dwell on the past. Just focus on trying to make the future less disastrous.

IMG_1910

Bilder er fra London i Mars.

Skulle nesten ønske at jeg som skulle til London i neste uke istedenfor at Tim kommer her bare fordi jeg trenger å koble av. Selvom jeg har “ferie” fra jobb skal jeg jobbe onsdag og torsdag, noe som gjør at jeg ikke helt får slappet av, men det er bedre enn ingenting. Jeg håpet jo selvfølgelig på fint vært slik at vi kunne gå til Prekestolen, men det er meldt regnvær hele uken. Søndag skal vi på kino å se Fast and Furious 6 sammen med pappa og lillebroren min så det gleder jeg meg hvertfall til! I tillegg har jeg planer om å lære Tim litt Bachata og ta han med på Holmen Bar der jeg danser salsa. Da får han i hvert fall et innblikk i hva jeg driver med der og så kan vi danse litt sammen. Det blir nok LITT kjekkere å danse tett med kjæresten min enn en haug med random eldre menn liksom. 3 dager igjen!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

One thought on “Don’t dwell on the past. Just focus on trying to make the future less disastrous.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s