Love doesn´t hurt, loving the wrong person is what kills you.

IMG_2698

Nå er det bare 6 timer til jeg skal hente Tim på flyplassen! Jeg må jo si at jeg stresser som en huleboer for å rydde rommet og badet mitt som rett og slett ser ut som et bombet horehus. Problemet er egentlig det at jeg trenger en ny kommode, men jeg har ikke plass! Jeg blir frustrert.. vet ikke hvordan jeg skal få fjernet all driten fra golvet slik at jeg faktisk kan vaske det, men noe må gjøres! Jeg vurderer å stappe alle klærne mine som ligger på golvet i en koffert og stenge den inne på kottet så ingen ser det.

I kveld skal Tim og jeg ut på byen en liten tur og i morgen skal vi gå til Preikestolen. Jeg har vondt i føttene grunnet altfor mye salsadansing, men krysser fingrer og tær for fint turvær i morgen! Neste uke har jeg så og si ferie siden Tim er her, men skal jobbe onsdag og torsdag. Langhelg er i hvert fall bedre enn ingenting! :-)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

One thought on “Love doesn´t hurt, loving the wrong person is what kills you.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s