Florence Flower Headband

26702-b2be17fa8ede4f81a8b0c98c15b8b32b(3)

FLORENCE FUCHSIA

26702-dc347f68ae184e71b69a0a7750aac170

FLORENCE VIOLET/PINK

Jeg har lenge vært på leit etter noen fine rose hårbånd, men har bare funnet et par som jeg syntes var altfor dyre. I dag kom jeg tilfeldigvis over denne nettsiden og fikk bestilt disse to hårbøylene til en totalpris på 249kr. Det er jo egentlig ganske ironisk at de heter “Florence” i og med at det er dit jeg skal i sommer! “There is no such thing as coincidence” I guess.

 

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

3 thoughts on “Florence Flower Headband

  1. Så fine! Elsker blomster i håret. Ironisk nok er den eneste gangen jeg har brukt det selv i bryllupet mitt. Hehe. Kanskje jeg får ta det igjen i sommer :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s