It´s too cold for Angels to fly

IMG_2841

Tim reiste tilbake til London i går og dermed ble jeg plutselig liggende alene i den store sengen min igjen. Føler alltid at ventetiden er så lang, mens dagene vi får sett hverandre går forbi før jeg rekker å blunke. Heldigvis er det “bare” 40 dager til neste gang vi sees og da skal vi på ferie til Italia! Jeg gleder meg som et lite barn, men når jeg tenker meg om så er jeg ikke den eneste. For min del blir det kun fokus på jobb og trening fremover så jeg håper ukene flyr forbi. Håper alle har hatt en strålende helg :-)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s