Sometimes you face difficulties not because you´re doing something wrong, but because you´re doing something right.

IMG_2838(1)

Jeg har akkurat kjøpt meg en ny action bundle til photoshop (Florabella Colorplay) og simpelthen elsker den! Kan ikke forstå at jeg har utsatt det så lenge fordi det var definitivt verdt prisen!

Når det kommer til dagliglivet har jeg blitt hektet på en serie som heter “New Girl” og funnet ut at jeg er “Control freak” når det kommer til kjøkkenet og matlaging. Det er ikke ofte jeg spør om hjelp når jeg lager mat fordi jeg liker å gjør ting på min måte og føler at dersom noen andre blander seg at de bare er i veien eller ødelegger. For meg er det kun MIN måte som er riktig så det beste er bare å holde seg borte når jeg skal lage mat. Ellers er jeg på let etter en capribukse jeg kan bruke på jobb i barnehagen. Jeg har helst lyst på en i dongeri som har strikk i livet, og strikk rundt leggene under kneet, men har kun sett det i Vero Moda sin nettbutikk så langt. Noen som vet om en butikk som har lette capribukser til utendørsbruk? Den må nesten tåle litt sand og møkkete hender uten å bli for skitten for å si det sånn.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

2 thoughts on “Sometimes you face difficulties not because you´re doing something wrong, but because you´re doing something right.

  1. Fine du! :-)

    Haha – min mann tar alltid over når jeg er på kjøkkenet. Han er sikkert litt som du, bare eh… motsatt..? Han klarer ikke å la folk holde på uten å blande seg inn ettersom han får helt spasmer når han føler at folk gjør ting “feil” – hihi… Men jeg er ikke så glad i å lage mat da, så jeg lar ham bare ta over… :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s