Writers don´t read, we write.

ja2

Body Topshop Shorts Miss Selfridge

I dag har jeg vært på kvadrat med mams og feiret hennes fullførte “Executive Master of Management Degree” med lunch, shopping og godt humør. Når jeg ser dette bilde tenker jeg bare damn så brune lårene/leggene mine er i forhold til resten av kroppen.. ser til og med sokkeskille i virkeligheten jo! Haha! Nå skal jeg straks kjøre mamma til togstasjonen, spise litt sushi og slappe av før kveldens festligheter med Kari :) Ønsker alle en fortreffelig lørdag!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s