The less you reveal, the more people can wonder.

blomst

2 dager igjen til helg! I går var jeg så kald og trøtt at jeg endte opp med å ligge på sofaen resten av dagen etter jobb. Sov ganske lenge også så det forklarer nok hvorfor jeg våknet en time før alarmklokken i dag lys våken.

Nå skal jeg straks ha en powernap og etterpå skal mams og jeg til Amfi Madla for å shoppe. Cubus har “Big Smile Day” i dag med 50% på et valgfritt plagg så det kan jo komme godt med dersom jeg finner noe spennende!

Jeg burde jo egentlig trent i dag, men er så sliten for tiden at jeg såvidt orker å bevege meg…

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s