Be a warrior not a worrier.

nytt

God morgen alle sammen! Hele uken har bare gått til jobb,litt  trening og altfor mange powernaps. Jeg er helt utslitt for tiden og har sovet utrolig dårlig på kveldene! Hjernen min er definitivt mer aktiv om kvelden enn den er på dagen og det kjennes!

I går var jeg ute med jentegjengen og var ennå høyere på livet enn jeg vanligvis er siden jeg drakk redbull og fikk vinger! Jeg slet faktisk ganske hardt med å bevege meg i går siden kjolen min var veldig løs over magepartiet og altfor stram helt nederst over lårene. Jeg måtte kjøre “Real Housewives” med rompa først når jeg skulle sette meg ned, måtte ta veldig korte steg når jeg gikk og måtte få hjelp til å dra ned glidelåsen når jeg skulle på do. Holdt til og med på og dette av en stol fordi jeg begynte å le, tippet fremover og kjolen låste fast beina mine. Det gikk bra altså, klarte å holde meg fast selv om det så skikkelig teit ut!

Resten av helgen er det kun avslapning som står på planen så nå må jeg få i meg noe mat og en flaske med cola før jeg dør av dehydrering. Ha en fantastisk helg alle sammen! :-)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

2 thoughts on “Be a warrior not a worrier.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s