If you don’t do wild things while you’re young, you’ll have nothing to smile about when you’re old.

car

Kan ikke forstå at det allerede er tirsdag! På søndag var jeg på sportsbiltreff sammen med pappa og bilene. Jeg måtte være der i 3 timer med bilen, men møtte faktisk flere kjente så det viste seg å ikke være for kjedelig denne gangen. Etter treffet var det obligatorisk med dagen-derpå mat for Vilja så jeg joinet henne til McDonald´s for en ikke så velfortjent middag. Resten av dagen tilbrakte vi på sofaen til Vilja med altfor mange filmer og serier på viaplay.

I dag fikk jeg avspasere en time på jobb så da sluttet jeg 13:40, noe som passet meg greit siden jeg har 3 senvakter denne uken. I dag skal jeg bare ligge på sofaen og spise enda mer drittmat slik at jeg kan se langt etter sommerkroppen 2013. Lenge leve latskapen.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s