Sparks fly like the Fourth of July

kjole

Jeg har verdens snilleste kjæreste! For noen måneder siden fant jeg en sminkeveske jeg hadde så lyst på fra Primark, og når Tim var her for et par uker siden hadde han den med til meg.

I tillegg skal han hente denne kjolen for meg i dag som jeg tilfeldigvis fant på salg på Topshop sine nettsider i går kveld. Forstår egentlig ikke hvorfor jeg går inn på Topshop sålenge de ikke sender til Norge lenger, men hvorfor ikke når jeg har en snill kjæreste som gidder å “collect item from shop” for meg!

Jeg kan ikke forstå at det er 19 dager til Tim og jeg reiser til Firenze! Vi bestilte faktisk togbilletter til Venezia i dag og bestemte oss for å overnatte på hotell en natt mens vi er der. Har også veldig lyst å reise til Lido Island for å tilbringe litt tid på stranden der siden vi ikke har strand i nærheten av Firenze.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s