Don’t turn out the light on me

yes

Genser Haute and Rebellious Boyfriend Jeans Bik Bok

God morgen! I går hadde jeg en veldig fin lørdag. Var i byen sammen med mamma, tante og søskenbarnet mitt, Marlen. Vi hadde lunsj på China House, var på vindusshopping i Stavangers gågater og så kjøpte jeg en nydelig kjole fra Oasis.

Da jeg kom hjem fra byen i 5-tiden måtte jeg faktisk gire opp 10 hakk for å få tid til å kle meg, vaske og rydde badet og handle inn litt digg til 5-års Reunion med Dans og Dramaklassen fra Lundehaugen Videregående. Jeg har dessverre ingen bilder fra kvelden bortsett fra på instagram, men det var en veldig koselig kveld helt til vi bestemte oss for å joine lysløypa i Stavanger Sentrum.

I dag skal jeg se “Man of Steel” på kino sammen med lillebrødrene mine og pappa. Har hørt at filmen er veldig bra så gleder meg virkelig til å se den i tillegg til å spise mongolsk grill til lunsj på China House. Jeg elsker kinamat! God søndag alle sammen!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

2 thoughts on “Don’t turn out the light on me

  1. Hvordan var filmen? Høres ut som en bra lørdag! Jeg var på kino i går å så på “Iron man 3” og den anbefaller jeg:) Stilig den boyfriend jeansen du har!

    1. Jeg har også sitt Iron Man 3, den var veldig bra! Synes Man of Steel var helt grei, men ble litt mye fokus på “aliens som prøver å ta over jorden” for min del.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s