If she’s amazing, she won’t be easy.

hår2

“If she’s amazing, she won’t be easy. If she’s easy, she won’t be amazing. If she’s worth it, you wont give up. If you give up, you’re not worthy. … Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for.” – Bob Marley

Akkurat ferdig på jobb og en ny uke er i gang! Jeg føler meg ikke helt tipp topp i dag, har vært utrolig kvalm og hatt nedsatt funksjon i hele kroppen. Hadde jo egentlig tenkt meg på trening senere, men får bare bite i meg den dårlige samvittigheten som jeg har gjort mye av i det siste. Det er litt kjipt å vite at det ikke er viljen det står på, men at det faktisk ikke er bra å trene når kroppen er nedbrutt fra før av.

I tillegg så tærer det veldig på meg å være i et avstandsforhold i disse dager. Folk sier det er sunt å savne noen, men det er ikke sunt så lenge du savner personen mer enn du faktisk får tilbringe tid med den. Jeg vet at det kommer til å gå fint, men noen dager når følelsene tar overhånd er det utrolig vanskelig å tenke positivt. Tomorrow will be better.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s