Take me to the other side

IMG_2974

outfit2

outfit3

portrett2(2)

Jeg har glemt å fortelle dere at jeg farget extensionshåret mitt i helgen og tok noen bilder! Først bleket jeg håret og deretter tilsatte jeg en lilla farge som ikke ble fullt så lilla som den i utgangspunktet skulle bli. Buksen min fra H&M er definitivt en ny favoritt, men er utrolig lei meg fordi den har utvidet seg sånn! Jeg stusset veldig på hvilken størrelse jeg burde kjøpe, men endte opp med å kjøpe den i størrelse 36. Hadde nok heller gått for størrelse 34 hvis jeg visste den kom til å bli så stor, men men!

Jeg har vært hjemme fra jobb i to dager nå og får så dårlig samvittighet fordi jeg føler jeg har vært altfor mye syk! Er jo aldri noe gøy å være syk, men jeg begynner å bli skikkelig lei av å ikke være i form. Synes det er på tide at immunforsvaret mitt blir immunt mot alle bakteriene som lusker rundt i barnehagen nå. Skal tilbake på jobb i morgen så får i hvert fall sett barna i to dager før det er helg! Håper alle har hatt en fantastisk uke så langt :-)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s