Let your love crash into me

pink3

Siden jeg alltid har hatt lyst på rosa hår, men ikke kan farge det fordi håret har vært igjennom så mange behandlinger da jeg var blondine har jeg funnet en løsning; Do it yourself in photoshop! Etter redigeringen tenkte jeg at sinnet mitt skulle bli tilfredstilt, men etter å ha sett resultatet har jeg bare ENDA mer lyst på rosa hår.. bare se hvor utrolig fint det er da! Hva synes dere?

Halvparten av dere kjenner meg sikkert ikke igjen engang.. det er i hvert fall den responsen jeg pleier å få når jeg ser alvorlig ut på bilder. Jeg redigerte øyenfargen min også med det første jeg var i gang for dere som lurer på det! :)

BTW: 14 dager til Italia!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s