You got the best of me

portrett4

gila640

Fine Gilapusen min som leker i gresset <3

Nå har jeg akkurat bestilt et Canon EF 50mm 1.8 objektiv! Har siklet på et slikt et lenge, men har liksom aldri fått fingen ut til å kjøpe et. Dere aner ikke hvor lei jeg er av å posere foran mitt eget kamera med selvutløser og måtte stille inn fokuspunktet manuelt på forhånd. Heldigvis har jeg både kjøpt meg ny linse og en trådløs selvutløser fjernkontroll som en løsning på problemet. Jeg har planer om å ta så mange fine bilder i Italia at jeg blir helt ivrig av å tenke på det!

Tim og jeg vet jo egentlig ikke helt når vi ble sammen, men jeg har kjøpt den perfekte kjolen på Oasis til 1-årsdagen vi skal feire i Venezia! Siden vi traff hverandre i mars 2012, og facebook påstår at vi har vært sammen siden september tenkte jeg at juli var en fin måned å bli enige om! Tim fortalte jo alle at han hadde kjæreste lenge før jeg var klar over at vi var kjærester (he´s a sweetheart) og Facebook var i hvert fall siste personen som fikk vite om forholdet vårt. Touchè!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s