If someone can put up with you through your worst day and still stick with you and your mistakes, then you know it´s real.

shorts2

Shorts H&M

Nå gleder jeg meg sånn til ferie! Jeg er ferdig på jobb for dagen, i morgen er det tirsdag og neste torsdag sitter Tim og jeg på et fly til Firenze! Det føles fortsatt ut som en uendelig lang stund til så jeg tror jeg kommer til å få litt sjokk når dagen for avreise endelig er her.

Jeg har bestilt solbeskyttende produkter fra Yves Rocher (Solspray, Den tahitiske skjønnhetshemmeligheten “Traditional Tiare Oil”, fuktighetstilførende ansiktskrem SPF 25 og After Sun lotion 3 in 1)  som ankom i postkassen i dag og en utrolig fin bikini fra Victorias Secret som uheldigvis for meg ankommer i slutten av Juli. Grubler litt på hvor mye penger jeg må regne med å bruke på en uke i Italia, men jeg har rett og slett ikke peiling på hva det koster å leve for der nede. Regner jo selvfølgelig også med at cøliakien min kan bli en utfordring i et land der befolkningen lever av pasta og pizza, men jeg har blitt fortalt at Italia er rangert som et av de beste landene i verden på glutenfri mat og tilrettelegging så håper det stemmer!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s