People who hide their feelings usually care most.

iphone

Florence! Seriøst.. klarer ikke slutte å skrive om det. I morgen er det en uke til jeg får se Tim igjen, og 8 dager til vi tar turen videre til Italia. Det jeg synes er merkelig er at jeg føler alle skal til Italia nå plutselig. Kanskje det bare er fordi jeg skal selv at jeg legger merke til alle de andre som også skal, men det virker faktisk mest som det har blitt en trend for år 2013.

Jeg har vært så lat når det kommer til trening i det siste at jeg skjems av å si det! Motivasjonen burde jo vært større enn noen gang nå som jeg skal være bikiniklar om en uke, men jeg har gitt opp. Ahoy fiskeboller lengter etter havet!

Ellers har det vært en fin uke i barnehagen så langt. Flere av barna er på ferie og dermed har vi hatt alle barna fra både liten og stor avdeling samlet på en avdeling. I dag måtte jeg faktisk til Apoteket etter jobb for å kjøpe allergitabletter. Jeg har aldri merket noe til pollenallergi før, men de siste to månedene har jeg klødd i øyene og hatt en svak “forskjølelse” konstant. I dag var øyene mine så røde at jeg fikk beskjed om å prøve ut allergitabletter bare for å se om det har en virkning. I denne artikkelen står det blant annet at vi kan forvente oss en intensiv pollenperiode og at det kan være grunnen til at så mange plutselig får en reaksjon.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s