Those who don’t believe in magic will never find it

beauty4

I dag er det nydelig vær i Stavanger! Jeg har solt meg litt, men ble opphengt i en DYI video på youtube i den ene “trenger pause fra solen” pausene mine. Jeg har lenge hatt lyst på en bow bandeau top eller bikini top, men har ikke funnet det noen plass. I denne videoen på youtube, som jeg umiddelbart falt for er det en dame som viser hvordan du kan lage din egen bow bandeau top så da tenkte jeg at det burde jeg prøve! Nå har jeg kjøpt inn to typer stoff, antiskli bånd som skal være opperst rundt “bikini” kanten og gleder meg til å begynne på dette prosjektet. Vet jo ikke om det blir vellykket, men da kan jeg i hvert fall si at jeg har prøvd! Wish me luck :-)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s