DIY; Bow Bandeau Top

sløyfe3

sløyfe2

sløyfe(2)

… og slik ble resultatet! Hadde jeg gjort det om igjen hadde jeg nok gjort noen småjustering som for eksempel at det høyeste punktet på selve “bhen” holdt seg der oppe til jeg nærmet meg midten litt mer. I tillegg ville jeg nok hatt midtpunktet litt høyere for sånn den ble nå så viser jeg omtrent halve puppen både fordi selve cupen går for langt ut til sidene og fordi midten er for lav. Selve bandauen dekker mer på sidene enn den gjør der den skal for å si det sånn, men nå vet jeg i hvert fall hvordan det skal gjøres hvis jeg bestemmer meg for å prøve igjen. Den ble jo faktisk veldig fin selv om den ikke hadde den perfekte passformen for meg :-)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

2 thoughts on “DIY; Bow Bandeau Top

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s