The truth is most of us discover where we are headed when we arrive.

collage

Via S. Spirito, stedet vi bor er jo et av “kakse” strøkene her i Firenze så vi har faktisk egen dørmann. Dørmannen vår heter Ivan om formiddagen og Graciano på ettermiddagen. Jeg trodde det var samme person med to navn ettersom, men det er jo faktisk to forskjellige personer, haha! Uansett.. Ivan fortalte oss om et hotell her i Firenze som har har to michelin stjerner og at vi kan tilbringe dagen ved bassenget som hører til hotellet hvis vi føler for det. Vi ble jo helt i ekstase bare av å høre ordet basseng så nå skal vi nemlig dit for å tilbringe dagen. Vi må betale hotellet for et “dagspass” men da får vi alt vi trenger for dagen og kan slappe av i solen så lenge vi vil.

I morgen reiser vi med et tidlig tog til Venezia og skal overnatte på hotell en natt. Vi har selvfølgelig planlagt å ta turen til stranden Lido i Venezia og forhåpentligvis få med oss en gondoltur i solnedgangen. Supercheesy, I know, men vi er faktisk i Venezia så da er det lov. Gleder meg masse til å endelig få på meg Victoria´s Secret bikinien og sprade rundt i sanden!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s