Lights will guide you home.

7(2)

8(2)

Last day in Firenze. Er akkurat ferdig med å pakke og skal straks til flyplassen om en liten halvtime. Har tatt på meg bukse og topp siden det kommer til å bli kaldt når vi nærmer oss Norge, men akkurat nå holder jeg på å dø av heteslag. Jeg har levd på iste og coca cola hele uken. I dag spiste vi lunsj på en kinarestaurant som ikke var for langt i fra der vi bor. Etter en uke i Italia blir du ganske lei av maten (selv om jeg har cøliaki og ikke har spist så mye pasta og pizza at det gjør noe) så da var det på tide med litt kinamat. Jeg sjekket Trip Advisor for tips til kinarestauranter som lå i nærheten og leste tilbakemeldingene folk hadde kommet med. Vi endte opp på Nin Hao noe jeg er utrolig glad for. De hadde helt fantastisk mat og til en billig penge. Snakkes i morgen folkens.. ønsk meg en god flytur!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s