Venezia

1

4(2)

3

5

I går kveld kom vi tilbake til Firenze etter to dager i Venezia. Venezia er som et labyrint, du bør virkelig ikke bare “gå” for å gå slik som vi gjorde uten å vite hvor du er. Første dagen vår i Venezia gikk vi rundt i alle gatene for å “oppleve” mest mulig til vi vant en fin liten kafe ved vannet som vi bestemte oss for å sitte i et par timer å slappe av. Jeg hadde så vondt i beina etter alle dagene med gåing og  når skosålene mine begynte å smelte fast i foten min tenkte jeg at det var på tide å kjøpe seg noen nye sko. Andre dagen vår i Venezia tok vi en Vaporetto (vann buss) til øya Lido og tilbrakte dagen vår på stranden der. Det var en nydelig strand og en nydelig øy som jeg absolutt kan tenke meg å reise tilbake til. Nå har vi bare ett par timer igjen i Firenze før vi må videre til flyplassen og hjem til Stavanger. Jeg har omtrent ingen aning på hvilken dag det er i dag engang.. sånn er det å være på ferie!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

6 thoughts on “Venezia

      1. Kult, hvilken type journalistikk studerer du? Jeg har studert to år i Stavanger og begynner på Southampton Solent University i September :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s