I pretend to be normal, but it gets boring so i go back to being me.

kler

Rett hjem fra hetebølgen i Italia til regnet i Stavanger. Heldigvis regnet det kun i går og er meldt sol og fint vær resten av uken og neste uke. I går bestilte Tim og jeg vår etterlengtede Thai pepper biff fra Naree Thai i byen og slappet av hjemme mesteparten av dagen. Vi måtte begge i banken for å gjøre om euro og pund til norske kroner i tillegg til at jeg måtte sperre bankkortet mitt. Det har ikke blitt stjålet eller noe, men hotellet vi lå på i Venezia kopierte bankkortdetaljene mine siden jeg hadde glemt å ta med passet mitt. Det er alltid bedre å være på den sikre siden når det gjelder slike ting synes jeg.

I dag skal vi til kvadrat for å spise sushi på Sushi & Seafood til lunsj og shoppe litt. Tim trenger visst nye gitarstrenger til gitaren sin og jeg lider av shoppinggalskap så det sier seg selv at jeg ikke trenger en grunn til å være på Kvadrat. Tragisk.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

4 thoughts on “I pretend to be normal, but it gets boring so i go back to being me.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s