Diamond flats

sko1(3)

sko2

Aldo Shoes

Mine nye fantastisk nydelige sko fra Aldo! I tillegg til at de er “to die for” så kostet de bare 299 kroner! Nå sitter jeg her og venter på at middagen skal bli klar så vi får spist før jeg må kjøre Tim til flyplassen. Vil ikke at han skal dra enda, men om litt over en måned så flytter jeg til England å kan se ham så ofte jeg bare vil. I morgen skal jeg tilbake på jobb igjen og skal jobbe ut August. Den 12. September reiser mamma og jeg til London og videre til Southampton for flytte inn i studiorommet mitt. Hun skal hjelpe meg å handle inn det jeg trenger til “leiligheten” og få ting organisert til jeg begynner på skolen den 17. September. Mamma er best!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

One thought on “Diamond flats

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s