Kiss me like it’s do or die

kiss-690

Bilde er tatt i Firenze med det nye polaroid kameraet mitt.

Tim har jo reist tilbake til London så i natt brukte jeg dyna hans som koseklut akkurat som et lite barn. Jeg sov som en baby så kanskje det ligger noe i det.

Uansett..halvveis i jobbuken og to dager til helg! Elsker det fine været selvom det er ganske slitsomt å jobbe i barnehage med solsteiken i 7,5 time til dagen. Etter jobb må jeg rett og slett inn i skyggen for å søke dekning, men det er en grei måte å holde brunfargen på i hvert fall! Ønsker alle en fantastisk dag og håper alle som bor i Stavanger og har fri tar turen på stranden eller gladmatfestivalen i byen.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

3 thoughts on “Kiss me like it’s do or die

  1. Hvis du sov som min baby sov du ikke bra – haha. Neida – forstår hva du mener. Når mannen er ute og reiser sover jeg gjerne med dyna habs, og hiver på meg en av skjortene hans :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s