Love is not complicated, people are.

megme

Ny uke på jobb! 5 uker igjen til jeg forlater barnehagen og 7 uker til jeg flytter til Southampton. Jeg sitter inne på valutakalkulatoren hver dag i håp om at punden skal bli historisk lav så jeg kan tjene et par tusen på å gripe sjansen hvis og når den blir det! *Ønsketenkning*. Ikke så mye å fortelle egentlig, men jeg bestemte meg i sist uke at jeg fortjente en lenger ferie og drog til hytta på Sørlandet for helgen som var. Etter en 3 timers kjøretur og middag på Ben´s Kafe var jeg plutselig hjemme igjen. Svipptur, men verdt det for to dagers avslapning på landet i min fantasi ferieverden. Nå har familien reist til England så her sitter jeg som den ensomme ulven jeg er til tider. Orker ikke å lage mat og har ikke planer om å gå i butikken heller, men det kan være det samme! I hate mondays..

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s