The truth is everyone is going to hurt you. You just have to find the ones worth suffering for.

forrest

Regnet har velsignet Stavanger by nok engang og jeg er allerede lei. Hadde blitt vant til sol og sommer nå jeg, men setter uansett pris på alt det fine været vi har hatt i år. Dagene i barnehagen blir alltid litt ekstra lange når vi må holde barna inne mesteparten av dagen, men det sier jo seg selv. Både store og små har godt av litt frisk luft! Jeg pleier å synes det er deilig å være alene hjemme uten familien, men denne gangen føler jeg meg ensom. De har tilsammen vært borte i 3 uker og så avhengig av mammaen min som jeg er savner jeg henne. Snakk om å være 24 år, selvstendig og “voksen”. Det begynner å gå opp for meg at jeg snart flytter og jeg bekymrer meg over at jeg kommer til å telle dagene til det plutselig slår meg at jeg har dårlig tid og må begynne å planlegge pakking osv. Hvorfor kan jeg ikke få plassert det oversvømte rommet mitt i en 19 kvadratmeters studioleilighet i Southampton? Kommer til å slite med å velge hva jeg skal ta med meg av klær og diverse andre saker. Den rosa toasteren min skal i hvert fall være med!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

2 thoughts on “The truth is everyone is going to hurt you. You just have to find the ones worth suffering for.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s