Walk a mile in her shoes

sko

Mine nye helt fantastiske sko fra Nelly.com. Det eneste som er litt kjipt er at den ene tåen min er så lang at den nesten faller utenfor skosålen når foten sklir frem.. haha! For dere som lurer er de størrelse 38 og helt normale i størrelsen. I tillegg passer de til mine smale ankler noe jeg vanligvis har problemer med.

sko3

Det er ganske fjernt å tenke på at jeg bare har 4 uker igjen på jobb før jeg flytter til England. Jeg føler fortsatt det er lenge til, men gruer meg til å måtte velge ut hvilke klær jeg skal ha med meg i kofferten og ikke. Hvordan i alle dager skal jeg klare å velge ut bare noen få ting? Æsj! Mamma og jeg reiser jo først til London den 12. September for å overnatte en natt og ta bussen videre til Southampton neste dag. Etter at vi hadde bestilt billetten la jeg tilfeldigvis merke til at det også er 1-årsdagen til meg og Tim så da må vi jo selvfølgelig ut å feire. Jeg ser frem til å komme meg til rette i leiligheten og få timeplanen fra skolen så jeg vet hvordan ukene mine ser ut. It´s all about dreaming big!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

One thought on “Walk a mile in her shoes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s