We all are a little broken. And that´s okay.

hals

Endelig helg! Denne uken har vært så utrolig lang at jeg har holdt på å gå fra vettet! Hver dag etter jobb har jeg lengtet etter en rolig ettermiddag på sofaen, men det har alltid kommet opp noe som har fått meg i farten i stedet. Jeg har slitt med magekramper halve uken og det verste er at det ikke finnes en ting å gjøre med det. Må liksom bare akseptere smerten og vente til det gir seg. Torsdagskveld ble rolig for min del. Jeg så 4 forskjellige filmer, gråt og lo om en annen og satt i to timer med “baby feet” sokker på føttene i håp om å få babyføtter når jeg var ferdig. Sokkene var jo aldeles ikke som forventet. Jeg trodde nemlig det var vanlige sokker med gel på innsiden, men det viste seg å være plastikkposer? utskjært som sokker som måtte trøs oppi og teipes fast rundt leggen så de skulle sitte på. Merkelige greier, men hva gjør man ikke for skjønnheten?

I dag blir nok en rolig dag på sofaen for min del. Jeg våknet kl 06:00 i morges av magekramper, etterfølgt av hetetokter og et sjokkerende tordenvær. Tror det må være den værste stormen jeg har vært borti på lenge! Uansett.. ha en strålende helg alle sammen og kos dere i kveld! :-)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

One thought on “We all are a little broken. And that´s okay.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s