WANT: FUR TRIM BORG LINED SHORT PARKA

11J01ENAV_4_large

From TOPSHP

Jeg har vært inne på forskjellige nettsider på let etter en varm, men fin og helst figurformet jakke jeg kan ha til høst/vintersesongen i Southampton. Jeg har jo allerede en Canada  Goose jakke, men den er så stor og uhamslig å ha med i kofferten. Hvis noen vet om noen fine ullkåper, forede parkaser eller boblejakker med pelshette gi meg gjerne en lyd! Jeg er en skikkelig frysepinne så jeg trenger noe som kan holde varmen inne uten å se ut som en polstret bjørn.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s