Be with someone who is proud to have you

grønn

Topp Vero Moda Skjørt H&M

Hei folkens, lenge siden sist! Jeg har egentlig bare vært veldig opptatt med jobbing på dagtid, og serietitting på kveldstid så dermed har jeg ikke prioritert bloggen. Nå er det bare 4 uker til jeg flytter til England for å studere og tiden flyr! Jeg har mye som må gjøres før jeg reiser, men nå har jeg i hvertfall kjøpt meg medlemskap i ANSA og studentforsikring. I dag skal jeg på kino med lillebror og pappa for å se Elysium og senere skal jeg på salsafest. Ønsker alle en fantastisk lørdag og god helg!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s