Quartz Crystal Ring

grønn2

ring

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra kino og jeg kan med hånden på hjertet si at Elysium var en veldig god film. Før kinoen var jeg innom Dale of Norway for å prøve noen strikkegensere, men fy søren så vanskelig det var å velge ut en favoritt. De hadde så mange fine gensere og siden jeg prøvde 5 stk på ble det bare ennå vanskeligere å velge siden alle var fine på! Krystallringen min kjøpte seg fra Etsy.com og den er custom made i størrelsen for å passe fingen min perfekt. Uheldigvis for meg fikk jeg ikke vært eier i mer enn en dag siden jeg tok den av for å prøve strikkegenserne og glemte den i butikken. Typisk meg!

For øyeblikket sitter jeg i sofaen med en oppmerksomhet syk katt som sulter etter kos. Får vel kose litt da før hun begynner å mase.. vi snakkes!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s