My new life

london

london2

Om bare 3 uker flytter jeg til England! Jeg har en uke igjen på jobb og så er det fullt fokus på pakking og organisering av mitt nye liv i Southampton. For dere som ikke har fått det med dere flytter jeg inn i den nye leiligheten min den 13. september. Det er et studiorom på bare 19kvm, noe som er utrolig lite i forhold til mitt nåværende soverom som er 30kvm bare i seg selv. Har fortsatt ingen anelse om hva jeg skal pakke med meg, men det blir et vanskelig valg i og med at jeg må tenke praktisk. Etter at jeg har fått nøkkelen til rommet mitt må jeg ut for å shoppe dyner, sengtøy, håndklær og diverse annet tilbehør jeg trenger for å føle meg som hjemme. Jeg grugleder meg til å flytte, men er mest spent og har endel forventninger til hvordan det kommer til å bli. Håper mest av alt at jeg ikke virker stokk dum på skolen og at jeg faktisk får til fagene og oppgavene jeg blir tildelt. Det er ikke bare bare å begynne i 3. klasse på en bachelorgrad når klassen din har hatt to år på å bli kjent med hverandre og lært ting du kanskje ikke har. Jeg velger å forbli positiv, men håper jeg slipper å grave med ned i det 19kvm studiorommet mitt fordi jeg ikke får det til.

Denne uken på jobb har gått utrolig fort og det føles absolutt ikke ut som jeg bare har en uke igjen i barnehagen. På en annen side kan jeg endelig få kastet mine ufyselig sko når jeg er ferdig. De er så utslitt at jeg skjems. Det samme gjelder endel av klærne jeg har brukt dette siste halvåret på jobb.. rett og slett utvasket og ubrukelig til annet enn jobb.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s