The scariest thing about distance is that you don’t know whether they’ll miss you or forget you.

bag

Bag 8 Seasons

ull

Fin fin lørdag i Stavanger! Jeg stod opp tidlig siden jeg var lys våken kl 09.00. Blir nesten litt sint fordi jeg vil sove lenge, men hva er vitsen når jeg tydeligvis er uthvilt? Tenkte jeg fikk gripe dagen og stakk avgårde til Elixia for å trene rumpe/lår. På vei hjem hentet jeg et par pakker i posten: Fikk blant annet den nydelige vesken på øverste bilde og en genser i merino ull fra sparkjøp som jeg skal ha med meg til England. Bildene er et prosjekt jeg holder på med som jeg har valgt å kalle “hjemlengsel”. Det er bilder av forskjellige ting som gjør meg glad, som for eksempel familie, venner, meg selv til tider, kjæresten og litt inspirasjon. Planen er å henge dem opp over sengen i en lang snor og feste dem med små hvite klesklyper. Tror det kommer til å bli utrolig søtt og veldig meg!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

One thought on “The scariest thing about distance is that you don’t know whether they’ll miss you or forget you.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s