“God, grant me the serenity to accept the things I cannot change, the courage to change the things I can, and the wisdom to know the difference.”

Desktop

Jeg elsker shabby chic stilen og gleder meg masse til å innrede studiorommet mitt i Southampton med fine detaljer. Jeg er ikke 100% sikker på hvordan rommet kommer til å se ut enda (grunnet forskjellige løsninger på rommene og forskjellige farger på veggene osv), men jeg håper jeg blir fornøyd! Nå skal jeg straks på trening og senere skal jeg bake en overraskelse som mine herlige medarbeidere og jeg kan kose oss med på min siste jobbedag i morgen! Det blir kanskje salsadansing i kveld i og med at jeg ikke føler meg like forskjølet lenger, men siden jeg har tidlig vakt i morgen så vet jeg ikke om det er så lurt. Får se! :)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s