If she´s important to you, show her.

smykke

Nytt smykke fra Ebay. Jeg er jo egentlig ikke en fan av gullbelagt eller ekte gullaksessoarer, men tenkte at en gang må være den første. Smykket kostet bare 100 kr og jeg likte veldig godt detaljene og at det bestod av forskjellige farger. Familiemiddagen vår på Big Horn Steak House i Stavanger i går var helt utrolig. For det første må jeg bare si: For en service. Vi hadde en utrolig hyggelig britisk “servitør?” som var meget behjelpelig i forhold til glutenallergien min. Jeg følte meg ikke masete eller til bry og han gikk inn på kjøkkenet for å få svar på spørsmålene mine flere ganger med et smil. I tillegg virket det faktisk som det meste på menyen var glutenfritt, både når det gjaldt sauser, tilbehør og desserter.

Nå skal jeg straks på trening og mens jeg er der skal jeg gruble på kjøpet av en dongeribukse jeg prøvde på H&M i går. Det var en “Skinny Low Jeans” i mørk denim som satt veldig fint, men jeg er usikker på om jeg skal kjøpe W25 eller W26. Det sies jo at buksene utvides, noe den sikkert gjør, men jeg kan ikke noe for å alltid være litt skeptisk i tilfelle den plutselig ikke skulle gjort det. W26 var komfortabel og satt fint, mens W25 var litt strammere rundt livet. Er det noe jeg misliker sterkt så er det dongeribukse shopping!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

One thought on “If she´s important to you, show her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s