New in: Sequin Mesh Detail Dress

kjole

Nelly.com

Kjøpte denne fine kjolen til min kjære morfars 80-årsfeiring. Vanligvis pleier jeg å bestille i størrelse XS når jeg handler på nelly, men denne kjolen var liten i størrelsen så da ble det Small som passet best for min del :-) Gleder meg til å vise dere hvordan den ser ut på!

Akkurat nå venter jeg må en venninne som skal komme å hjelpe meg med å pakke til Southampton. Av og til kan det være greit å få litt hjelp slik at man kan velge ut det som er mest praktisk å ha med seg. Må jo prøve å tenke at klærne jeg velger å ha med kan brukes til flere antrekk og anledninger slik at jeg føler jeg har litt å velge mellom. Ha en fin søndag folkens :-)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s