You´re gonna have to chase me to catch me.

pass

Nå nærmer det seg avreise til Southampton! Jeg har både pakket og registrert meg online på Solent University sine sider. Jeg måtte jo selvfølgelig ta en liten titt på timeplanen slik at jeg vet hva jeg går til, men når jeg tenker meg om var det ikke så lurt. Jeg har timer fra 15:00-19:00 noen dager og til og med til klokken 21:00 andre dager. Forstår ikke helt hvordan jeg skal kunne ha et liv bortsett fra studiene eller hvordan jeg i det hele tatt skal kunne gjøre lekser i og med at jeg er på skolen hele dagen, men men. Hvis alle andre klarer det så klarer jeg det også!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

2 thoughts on “You´re gonna have to chase me to catch me.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s