Nothing left for me to do but dance

outfit1(2)

Top and Shorts H&M

I går hentet jeg Monika på togstasjonen tidlig om morgenen. Vi tok en tur ut til kvadrat siden det var 100kr avslag på alle jeans på H&M og møtte Kari der. Vi prøvde et par jeans, shoppet og surret litt rundt senteret. Etter Kvadrat kjørte vi hjem, spiste middag og gjorde oss klar til salsa på Holmen Bar. Det var en veldig kjekk kveld og vi fikk danset mye. Er veldig glad for det siden det var siste gangen min før jeg reiser i neste uke!

I dag skal Monika og jeg bare kose oss hjemme med god mat, snop og film. Det vanlige på en fredagskveld! Vi hadde egentlig håpet på fint vær slik at vi kunne tatt noen bilder ute, men nå tordner det og regner som bare fy istedet! I morgen og søndag derimot er det meldt fint vær så da blir det nok litt bilder likevel. Ha en fin fredag alle sammen! :-)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s