She won´t wait forever.

outfit2(690)

A basic look with no make-up.. ! Det pøsregner i Stavanger i dag, men det er jo ingen overraskelse. Monika reiser hjem i dag og jeg flytter til England på torsdag. Det er bare helt sykt at jeg bare har 3 dager igjen hjemme før jeg flytter! Jeg har jo pakket, men føler likevel at det er ganske fjernt. Jeg er utrolig sliten i dag. Tror kanskje jeg har sovet for mye i det siste, men selvfølgelig velger jeg å sove lenge mens jeg enda kan. Gleder meg til å se Tim på torsdag og feire 1-årsdagen vår! :-)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

8 thoughts on “She won´t wait forever.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s