HOME is where the heart is

bok

bord

seng(3)

Velkommen inn i mitt nye studiorom, also called the Unilife Penthouse på High Streeten i Southampton. Jeg må innrømme at det er mye enklere å kjøpe med seg fast food her i motsetning til å sette av tid til å handle inn mat og lage den selv. Nå har jo mams vært hos meg hele helgen da så litt kos må vi jo unne oss.

I morgen er det tid for enrolment day på Uni så det blir spennende å se hva som skjer! Nå har jeg akkurat vært i banken her og opprettet en Uk bankkonto. Nå skal jeg møte en av de andre NKF studentene som faktisk skal gå i klassen min på Universitetet her og som bor i samme blokk som meg på Unilife. Snakkes senere :-)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

2 thoughts on “HOME is where the heart is

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s