P!NK Wellies

støvler

Kjøpte disse supersøte støvlene på Primark i går! Været her i Southampton er veldig skiftende så jeg tenkte det kunne være lurt med et par støvler så jeg ikke blir våt. Vanligvis ville jeg helst sluppet å gå med støvler, men siden disse var så korte og ikke føltes så uhamslige klarte jeg ikke å motstå trangen til å kjøpe dem. Jeg har hatt en koselig dag sammen med Kristina som bor i 2.etasje og nå skal jeg straks møte et par studenter jeg gikk sammen med på NKF i Stavanger. I morgen skal vi “Meet & Greet” på Universitetet i 12-tiden så jeg kommer med en oppdatering på hvordan det var så fort jeg er tilbake i leiligheten :-)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

3 thoughts on “P!NK Wellies

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s