Keep going

cookie1

Jeg måtte bare ta et bilde av fortune cookie´en jeg fikk på en kinesisk restaurant her.. hvor kult er ikke det da! På lappen min stod det: “It wouldn’t do any harm if you spend a moment relaxing to pass time”.

I dag var jeg på skolen i kun et par timer. Etter skolen gikk Charlotte og jeg på Yates for å spise frokost og etter det møtte vi Leif på ASDA for å handle inn mat til leilighetene våre. Jeg ble så sinnsykt glad da jeg fant glutenfrie tortillas som virket helt normale så nå gleder jeg meg helt ekstremt til taco på fredag!

Da jeg kom hjem igjen fra butikken fungerte endelig heisen så jeg bestemte meg for å prøve den. Uheldigvis for meg stoppet den mellom to etasjer og da jeg fant ut at alarmknappen ikke virket begynte jeg å få småpanikk. Jeg måtte dunke på heisveggene og rope i håp om at noen hørte meg samtidig som jeg ikke var sikker på om jeg skulle le eller gråte. Etter et par minutter fikk jeg heldigvis kontakt med noen fra utsiden som fikk ringt Landlorden vår, Luke. Han kontaktet mennene som hadde fikset heisen og de var heldigvis ikke for langt unna. Det tok litt tid, men jeg satte meg ned på golvet i den en meters STORE heisen og fikk roet med ned når jeg visste hjelpen var på vei. Etter omtrent 20 minutter åpnet dørene seg og jeg ble møtt av to menn som beklaget seg veldig. De hadde fikset heisen tidligere i dag, men den hadde utrolig nok hengt seg opp og gått utav sporet mens jeg var i den. TYPISK MIN FLAKS! Note to self: Alltid ha med deg mobil!

Nå sitter jeg i leiligheten og ser “The Killing” på Netflix. Jeg har ikke noe spesielt med planer for resten av dagen, men regner med det skjer noe litt senere. Ellers har jeg blitt spurt om å vise mer bilder av leiligheten så det skal jeg prøve å få til i morgen når dagslyset fyller rommet.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

2 thoughts on “Keep going

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s