A new day

meg

Beklager altså, men for et helsikkens drittkamera jeg har! Får det ikke til å gjøre noe riktig. I går tok jeg flere bilder av rommet mitt siden jeg hadde dagslys, men de er helt kornete og ubrukelige i photoshop. Blir så irritert!

I dag skjedde det endelig noe på skolen som jeg faktisk fikk noe utav så det var jo greit. Jeg fikk endelig truffet begge lærerne mine og fikk svar på diverse viktige spørsmål. Etter skolen gikk Kristina og jeg på en sushiplass nede i gata for å kjøpe lunsj. Siden jeg tydeligvis opplever så mye sært her borte måtte det jo selvfølgelig skje noe halvsprøtt i dag også! Asiateren som lagte maten min puttet plutselig en slags rar greie rundt makirullen min og stappet den i frityren. Det begynte jo selvfølgelig å skurre for meg siden california rullen ikke skal være frityrstekt og jeg faktisk ikke tåler frityrstekt mat på grunn av allergien min. Da frityren begynte å pipe tok mannen rullen ut og begynte å skjære opp stykkene. Han satte makiene i en plastbeholder og da jeg endelig fikk øyenkontakt fortalte jeg ham spørrende: California rull skal ikke være frityrstekt? Han svarte: Deep fried Pankake California roll? Jeg sa høflig nei og fortalte ham at jeg hadde bestilt en vanlig california rull. Han begynte å rope etter mannen som hadde tatt imot bestillingen min og skjelte ham ut på kinesisk eller japansk. Stakkar mann, jeg ble nesten litt satt ut og fikk dårlig samvittighet. Hadde det ikke vært for at jeg faktisk ikke kunne spise den frityrstekte rullen hadde jeg nok ikke sagt noe fordi jeg ikke er en sånn type person som liker å “klage” når jeg er ute og spiser eller bestiller mat. Han laget heldigvis en ny rull til meg, men så ikke blid ut for å si det sånn.

Etter gåturen hjem fra skolen i pøsregn sitter jeg nå under dyna og småfryser mens jeg ser “The Killing”. Jeg er fortsatt sulten så har planer om å lage spaghetti etter at jeg har sett en episode så må jeg i butikken å handle brød.

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s