Be in love with your life

marked

God morgen alle sammen! For å komme med enda en interessant hendelse fra Southampton MÅ jeg fortelle dere hva som skjedde i går kveld. Charlotte ble med meg på ASDA slik at jeg rakk å handle inn til taco før Tim kom. Da vi stod i kassen hadde jeg satt alle varene på rullebåndet, inkludert en vinflaske. KRASJ! sa det, og vinflasken traff golvet. Den veltet bokstavelig talt av rullebåndet og knuste utover hele kasseområdet. Heldigvis slapp jeg å betale for den, men hva skjer med uflaksen min her borte! Sa til Charlotte: Jaja, nå har jeg hvertfall noe interessant å dele på bloggen.

Jeg sov ikke særlig godt i natt siden det er helg. Alkoholikerne som bokstavelig talt bor på benkene utenfor ytterdøren er alltid litt ekstra “entusiastiske” i helgene. Siden taxikøen i tillegg stopper rett utenfor bygningen min blir det alltid litt ekstra pågang og bråk på kveldstid så da blir det dobbelt opp med bråk for min del.

Nå har akkurat Tim og jeg hatt taco til frokost og skal på West Quay for å shoppe litt. Senere har vi planer om å se “The Conjuring” på kino og kanskje ta en tur ut ikveld sammen med en gruppe studenter. God helg! :-)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s