The streets

gate

Som sagt så Tim og jeg “The Conjuring” på kino i går. Salen var omtrent tom så vi valgte å sette oss en rad lenger bak enn det vi hadde bestilt på forhånd. Filmingen var god og handlingen var interessant, men av en eller annen grunn skremmer det meg litt å se at folk faktisk kan bli besatt av demoner, spesielt når filmen er basert på en sann historie. Etter filmen hadde vi vors på 112 hos Charlotte sammen med Leif Christian og Kristina og etter et par timer bestemte vi oss for å prøve å finne Oxford Street. Ingen av oss hadde vært på Oxford street enda, men vi hadde blitt fortalt at det var den beste plassen å gå ut. Vi drog på en bar, hadde et par drinker og tok en tidlig kveld. Søvnen i natt var ikke bedre enn dagen før da jeg nok engang våknet av at alkoholikerne kranglet og skrek over lengre tid. Jeg tror det er på tide å vurdere å kjøpe meg et par gode ørepropper jeg kan sove med, men siden jeg bare har dårlige erfaringer med ørepropper er jeg skeptisk. Sist jeg brukte ørepropper var i Italia i sommer og da fant jeg dam spredd utover sengen hver morgen samtidig som jeg hadde vondt i ørene.

Nå har vi akkurat spist lunsj på Yates og slapper av i leiligheten. Jeg holder på å vaske noen klær, men må vente på at tørketrommelen skal bli ledig før jeg kan tørke det rene sengtøyet.

Jeg gikk i banken for å ta ut noen penger på vei til Yates tidligere og da jeg fikk ut pengesedlene var det skrevet et bibelvers på den første seddelen. Jeg tenkte umiddelbart at dette var enda en overraskelse Southampton hadde å by på siden jeg har opplevd endel overraskelser eller sære hendelser helt siden jeg kom i sist uke. Nå skal Tim og jeg se film på netflix så vi snakkes i morgen! :-)

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s