Love me like the world is ending

bak
kaffe

Tiden går så fort her borte at jeg såvidt får med meg hvilken dag det er. I dag var jeg på skolen en liten tur slik at jeg kunne snakke med noen om å få valgt options for skoleåret. Vi som skal studere Writing Fashion and Culture, og mange andre for den saks skyld har enda ikke fått noe informasjon om hvordan dette skal gjøres eller hvem som skal informeres. Jeg sendte mail til to av mine lærere i sist uke, men jeg har fortsatt ikke fått noe svar noe jeg syns er utrolig dårlig.

Etter skolen var Kristina, Charlotte og jeg på Costa. Vi drakk kaffe, fruit coolers og spiste lunsj. For min del bestod den lunsjen av pommes frittes fra Burger King siden Costa ikke hadde noe glutenfritt. Da vi hadde sittet der en stund gikk kristina og jeg på Primark for å handle inn litt småting mens Charlotte skulle i banken for å få seg UK kort. Da vi alle var ferdige med våre småærend gikk turen videre til ASDA for å handle mat.

Nå sitter jeg i sengen med mine nye lesebriller fra Primark og tenker at der er på tide å varme opp middagsrestene fra i går. Ja, dere hørte riktig.. jeg har faktisk laget middag og porsjonert det slik at jeg kan ha den samme middagen i to dager på rad. Som jeg har nevnt tidligere er det veldig lett å leve på mat fra fastfood kjedene siden det både er billig og enkelt. Den eneste ulempen med dette er at det ikke er sunt og det faktisk kommer til å koste mer i lengden. Lenge leve studentlivet!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

3 thoughts on “Love me like the world is ending

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s