Bright and Shiny

sparkle2

Nå er jeg klar for min kjære morfars 80-årsfeiring. Kjolen er fra nelly.com og er en av mine absolutt nye favoritter. Tim og jeg ankom sola flyplass sent torsdagskveld og det har vært noen hektiske dager sålangt. Nå er vi på vei til Varhaug for å feire og imorgen skal mamma og jeg til fotograf for å ta mor og datter bilder. Blogges når jeg er tilbake i Southampton på mandag!

Posted by

Marita-Lynn McNeil (27)

5 thoughts on “Bright and Shiny

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s